Om os

Dinseng.dk blev startet i juni 2016, med ambitioner om at levere gode kvalitetsenge til ordentlige priser. Og med mere end 20 år i sengebranchen, føler vi os godt rustede til at give den bedst mulige vejleding til vores kunder.

Det kan godt være lidt en jungle, at købe senge online. Derfor holder vi fast i at have vores butik, så vores kunder kan komme ned og prøve sengene inden de køber dem. Udseendesmæssigt kan det være nemt og hurtigt at vælge den nye seng, men ligger man så godt i den? Slip for tvivlen, og kom ned i vores butik og prøv sengen allerede i dag.

Ude på landet

Vores første butik blev åbnet i handelsgården i Løgstrup i 2016, hvor vi solgte senge fra, indtil vi flyttede ind til Viborg by i juni 2019. Kunderne kom til butikken fra rundt om i hele Danmark, på trods af at vi lå lidt gemt væk ude på landet. På trods af dette, valgte vi at flytte butikken ind til storbyen, så vores kunder nemmere kunne komme til butikken.

Ind til storbyen

1.juni 2019 blev dagen hvor dinseng.dk blev synlig i Viborgs bybillede. Det er nemlig dagen hvor vi kunne slå dørene op til vores nye butikslokaler på Ærøvej 26 i 8800 Viborg. I det nye hus har vi fået en væsentlig bedre placering, hvor butikken vender ud mod én af de mest trafikerede veje i Viborg by.

Solidt team

Vi startede ud i 2016 med at være 2 i butikken, nu er vi i ved at være en større flok på 10-15 stykker i alt. Vi hjælper vores kunder med at vælge den rette seng til deres behov. Kig forbi butikken, hvis du ønsker at se et bredt sortiment. Vi glæder os til at hjælpe Jer.