Dorbien Beds

Denne side venter på at blive opdateret.

Midt i Sverige, i den lille by Kungsör holder Dorbien Beds til. Omgivet af de store skove og den flotte sø Mälaren har folkene bag Dorbien Beds fundet inspiration til, at udvikle senge i naturens bedste materialer.
Er du ikke vant til at gå på kompromis med din komfort og vil du heller ikke gøre det med din seng, skal du kigge med her.

SPORTS Kollektionen

En aktiv livsstil kræver et godt sted at restituere. I en verden hvor der stilles mange krav til os, er der ikke noget bedre end en god nats søvn, hvor trykaflastende egenskaber og åndbare materialer bærer os igennem på fornem vis.

Med Sportskollektionen benytter Dorbien Beds sig af de bedste teknologier fra eksempelvis sportsbeklædning. Alt sammen for at give dig optimale betingelser for en god nats søvn.

Green Kollektionen

Tag skoven med ind i soveværelset! Green giver dig ren samvittighed, i forhold til materialerne du omgiver dig med og vores alles miljø. Med et stærkt fokus på naturmaterialer, får du med Green Kollektionen en usædvanlig god komfort, som du aldrig havde turdet håbe på.

I Green Kollektionen fokuserer Dorbien Beds på at tage sovekomfort til et helt nyt stadie. Med materialer som Talalay naturlatex og bomuld bliver det næsten ikke bedre.

Nature Kollektionen

Ud fra tankegangen om at ”mere er mere” er Nature Kollektionen blevet kreeret. Til dig som ikke går på kompromis med noget. Og slet ikke din nattesøvn. I denne Kollektionen benytter Dorbien Beds sig af, de absolutte bedste materialer Moder Jord kan bidrage med: Talalay Naturlatex, uld, bomuld og hestehår.

Den trykaflastende komfort er i top. De åndbare materialer er i top. Holdbarheden er i top. Sidst men ikke mindst er det miljømæssige hensyn helt i top.

Med Nature Kollektionen kommer du til at sove som en baby år efter år… Prøv den i vores butik.