Jeg er single / enlig, og ønsker en god seng

Af en eller anden mystisk årsag annonceres 99% af alle senge i størrelsen 180x200cm. Forklaringen er selvfølgelig, at mange dobbeltsenge sælges i netop dette mål, men er man single eller enlig har man sjældent brug for så stor en seng. Ulempen ved dobbeltsenge er jo typisk også at liggekomforten midt på sengen ikke er så god som i siderne af sengen.

 

Da det føles tomt at ligge i den ene side af sengen, kan det være en god ide at vælge en smallere seng, så man kan ligge i midten og slappe af, og oven i købet føle, at man har masser af plads at brede sig på.

 

Her er 5 trin til dig som single eller enlig, der ønsker en god seng at sove i.

Trin 1 – Vælg størrelse

Der er mange muligheder for at en enkeltseng uden at du behøver at gå ned i 90x200, som er den gængse plads, man naturligt har i en dobbeltseng pr. person. Mål dit rum op og få afgjort om du har plads til 120, 140 eller måske 160 i bredden. Er I 2 personer en gang i mellem, der sover sammen, så fortvivl ej. Selvom du har et barnebarn på besøg eller kærsten sover hos dig engang i mellem, vil vi altid opfordre dig til at vælge en seng der passer dit behov bedst. I en 140 seng kan man sagtens sove 2 personer.

Trin 2- Fasthed i madrassen

Når du skal sove alene i madrassen, kan du frit vælge den fasthed der passer dig og det kan være en stor fordel. Den rette fasthed i madrassen er helt afgørende for dig, når vi taler om at få støttet kroppen. Som udgangspunkt skal din rygsøjle være plan, når du ligger på siden. Få en person til at hjælpe dig med at kigge på din ryg, når du ligger på siden, eller ring til os og få vejledning.

Trin 3 – Vælg evt. elevation

Mange tror at elevationssenge er forbeholdt personer der køber en dobbeltseng, men der er flere muligheder for at få elevation, selvom du ønsker en enkeltseng eller trekvart.


En elevationsseng kan løfte dine ben og give støtte op under dine knæ. På den måde tager du det tryk væk der ligger på lænden når man ligger helt fladt. Selvfølgelig skal madrassen støtte godt, men blot det at løfte benene 5cm kan føles himmelsk. Du kender det jo nok, når man ligger med benene oppe på armlænet af sofaen. Det virker lidt på sammen måde, bare bedre, da du aflaster ryggen på en god måde og du selv kan vælge den ønskede position. Er ryggen afslappet og rolig inden du skal sove, kan det være med til at få dig til at falde hurtigere og bedre i søvn.

TRIN 4 – Valg af materiale i madrassen

Vi har hos Dinseng.dk valgt udelukkende at have fjedre i vores madrasser. Dertil kommer muligheden for justerbare bunde og forskellige topmadrasser. Vi kender naturligvis til alle genre på markedet, men vi føler at en ”god gammeldags” fjeder giver stort set alle typer mennesker mulighed for at sove godt.

TRIN 5 – Send os dit billede

Med vores mange års erfaring, ved vi som sagt hvilke udfordringer du står overfor. At vælge madrassen uden at have prøvet den, kan virke grænseoverskridende, men fortvivl ej.


Vi har vænnet os til at vejlede folk ud fra deres kropsbygning og vægt. Vi gør egentlig bare det, at vi ”scanner” dig, og ud fra din kropsbygningen kan vi vurdere hvilken madras, der vil passe godt til dig eller Jer. Når vi ikke kan se dig gennem skærmen, kan vi bedst hjælpe dig, hvis du sender os et billede af dig selv og din evt. partner. Send gerne til: jvh@dinseng.dk

 

Vi vil efterfølgende ringe eller skrive til dig og hjælpe på bedste vis med valg af madras.