Jeg skal bruge en ny seng til vores sommerhus / udlejning eller lignende.

Skal du bruge en ny seng eller flere senge til et sommerhus, er der flere ting du skal være opmærksom på. Selvom der som regel er et stort fokus på at prisen er rigtig, vil vi alligevel opfordre til at man vælger en seng af en vis kvalitet.


Forestil dig at du selv lejer et sommerhus eller sover på hotel, og sengene er af virkelig dårlig kvalitet som man desværre ser det mange steder. Først bliver man frustreret fordi man ligger skidt og derefter bliver man irriteret, fordi ens ferie bliver væsentligt forringet.

 

Få glade kunder til din udlejning eller sov selv godt i sommerhuset. Køb gode senge.

 

OBS! Vi har fri fragt i hele landet - også til sommerhusområder.

 

Her er en kort guide til dit køb:

Trin 1 – Vælg størrelse

I sommerhuse er der som regel ikke for store værelser og du kan have brug for, at vælge en anden størrelse end standard størrelser.
Specialmål koster som regel mere end standard størrelser, men det behøver ikke være voldsomt dyrt. 5 eller 10 cm kan være afgørende for at rummet ikke fyldes unaturligt op.

 

Mål op og vær realistisk med pladsen.

Trin 2 – Vælg fasthed

”Når den skal bruges til udlejning skal den bare være FAST, for så holder den bedre”. Sådan har jeg hørt mange sige om udlejningssenge. Men jeg er meget uenig. Vælger du en seng i en OK kvalitet, skal den lidt blødere Medium madras nok holde ganske fint.


Du vil gøre dine kunder en tjeneste ved at annoncere med at du har både faste og medium madrasser på ejendommen. Forestil dig at veje 55 kilo og skulle sove en hel uge på en madras der passer til en der vejer 95 kilo. Ikke særlig spændende.

 

Derfor: Køb forskellige fastheder, der passer til forskellige mennesker.

Trin 3 – Topmadrassen

Selvom du vælger en lidt billigere madras, vil vi til udlejning altid anbefale, at investere i en god topmadras, og gerne én der har nemt ved at transportere fugt væk. Det kunne være en Latex topmadras. Topmadrassen har typisk den effekt at den fordeler trykket bedre på madrassen og den er med til at øge komforten omkring kroppen.

 

Ligeledes er topmadrassen den del af madrassen som man ser, og det er altså ikke altid spændende at ligge lagner på en tyndslidt topmadras med masse af skjolder.


Madrassen nedenunder er som udgangspunkt altid den mest vigtige, men strammer dit budget kan en god top sagtens gøre en forskel.