Sådan får du en seng på 210x210 cm eller 220x220 cm ind i soveværelset.

Har du bestemt dig for at købe en rigtig stor seng, så har Dinseng.dk et rigtig fint udvalg til nogle super gode priser.

 

Det er faktisk utrolig vigtig at have nok plads når man skal sove. Er pladsen for trang kommer man nemt til at forstyrre ens partner når man sover, og det kan give afbrudt og dårlig søvn.

Vi oplever en stigende interesse for vores store senge, og flere og flere ønsker mere plads som par, men det kan også være rigtig rart, når man har børn der sniger sig ind i mellem de voksne i løbet af natten.

 

Der er dog visse ting man skal være opmærksom på når man rent fysisk får sengen hjem og skal have den placeret i soveværelset. For måske har man målt rummet fint op og konstateret at sengen nemt kan være der. Dejligt. Men vejen ind til rummet, kan nogle gange komme som lidt en overraskelse for nogen.

 

Er pladsen trang i entréen, eller er gangen lidt smal, kan det være utrolig vigtigt lige at måle op med tommestokken før man får bestilt sengen hjem.

En af de rigtig gode ting ved de store senge, er dog at det i de fleste tilfælde faktisk ikke er så svært at få sengene ind gennem døren. Tager vi en kontinental på 220x220cm som eksempel, så skal man være opmærksom på at sengen faktisk er 2-delt under betrækket.

 

Dvs. at sengen er adskilt når den kommer og man reelt ”kun” skal have plads til senge på 110x220cm for at få dem ind i lejligheden eller huset. Når de samles i soveværelset, samles de i det store betræk, og det giver langt flere mulighed for at få sengen ind på plads hvor den skal stå.

Overvej også om du muligvis kan benytte alternative indgange til soveværelset end du lige tænker på. Nogle gange kan man få sengen ind gennem en terassedør eller måske har du en dobbeltdør eller stort vindue, hvor sengen kan komme ind igennem.

 

I kraft af at kontinentalsenge på hhv. 210x210 og 220x220 cm 2 delt under betrækket skal man også være opmærksom på at enhederne typisk ikke er tykkere end 20cm. Det gør dem ok nemme at få ind gennem døråbninger osv.