Shop in shop Fyn

“En butik i butikken” det lyder vildt, men ganske vist har vi gjort det. Vi har nemlig en butik der hedder Sengeoultet.dk, som både ligger i Viborg og på Fyn. Inde i sengeoutlet.dk butikken på Fyn, har vi åbnet op for dinseng.dk shop in shop. Nu tænker du nok “hvorfor skal jeg købe en dyre seng ved dinseng.dk, når jeg kan få en billig seng i outletten”. Dinseng.dk senge er bestillingsvare direkte fra producenten, og med flere fordele. Først og fremmest kan man få sengen bestilt hjem, således at den passer præcist efter ens ønsker i forhold til farve, hårdhed og type af topmadras og ben. Der er en længere garanti og man er sikret en komfortgaranti, hvor der er mulighed for at ombytte madrassens fasthed indenfor 60 dage hvis det skulle blive nødvendigt. ligeledes er der mulighed for at få sengen leveret og monteret mod et mindre beløb. Der er også mulighed for at den gamle seng kan tages med og bortskaffes.

Skarpt team

I Ringe på Fyn har vi et skarpt team af garvede kollegaer, som står klar til at hjælpe med at finde den rigtige seng til Jeres behov. Mulighederne er mange, når man skal kigge efter ny seng, og vi har kompetencerne til at få Jer sikkert i mål.

Kig ind

I butikken har du mulighed for at se et udvalg af sengene du finder på Dinseng.dk. Du finder både kontinentalsenge og senge med elevation. Vi glæder os til at se jer!

Find os her

Bakkevej 13A 5750 Ringe

42 40 71 75

info@dinseng.dk

 

Åbningstider

Mandag   10:00 - 17:00
Tirsdag     10:00 - 17:00
Onsdag    10:00 - 17:00
Torsdag    10:00 - 17:00
Fredag      10:00 - 17:00
Lørdag      10:00 - 15:00
Søndag     10:00 - 15:00

 

 • Butik & showroom
  Se sengen i butikken

 • Vi hjælper dig
  Nærværende vejledning

 • Finansiering
  Attraktiv finansiering

 • Kan leveres
  Indbæres & monteres

 

Jesper Jespersen

Butikschef

Carsten Frendrup

Sælger

Maria Andersen

Sælger